VIMBLDON: Krunićeva i Stojanovićeva u drugom kolu dublova

Novosti online

01. 07. 2021. u 14:50

Aleksandra Krunić i Nina Stojanović uspešno su započele Vimbldon u konkurenciji parova. One su u prvoj rundi iznenadile osme nosioce Hejli Karter i Luisu Stefani sa 3:6, 6:4, 7:5.

ВИМБЛДОН: Крунићева и Стојановићева у другом колу дублова

FOTO Teniski savez Srbije

Meč je trajao nešto manje od dva sata, a srpska kombinacija imala je set i brejk zaostatka, da bi od 1:2 u drugom setu osvojila pet od narednih sedam gemova.

U trećem setu su Brazilka i Amerikanka spasle brejk loptu u ranoj fazi, a zatim napravile brejk za 5:3. Međutim, Aleksandra i Nina momentalno uzvraćaju, zatim prave još jedan brejk za 6:5, da bi u poslednjem gemu spasle dve brejk lopte i realizovale drugu meč loptu za pobedu.

U drugoj rundi, Krunićevu i Stojanovićevu čekaju bolje iz meča Bartel/Vahačik – Sasnovič/Tauson.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna