GRBIĆ SE VRATIO U ITALIJU: Srbin napustio šampiona Evrope i otišao u Peruđu

Novosti online

18. 05. 2021. u 08:35

Doveo je Nikola Grbić Zaksu do vrha Evrope i tu je – ostavio.

ГРБИЋ СЕ ВРАТИО У ИТАЛИЈУ: Србин напустио шампиона Европе и отишао у Перуђу

Foto CEV

Legendarni srpski odbojkaški as, koji je sada već postao i trofejni trener, raskinuo je ugovor sa poljskim klubom. Iako je u decembru produžio saradnju na još dve godine, Grbić je odlučio da se vrati u Italiju.

Objašnjenje kojeg se drže obe strane su – privatni razlozi.

„Ovo nije laka situacija za nas, ali i Nikola je teško doneo odluku. Nisu u pitanju ni novac niti neki drugi uslovi, već isključivo porodični razlozi i zbog toga moramo da imamo razumevanja“, rekao je Sebastijan Šviderski, predsednik Zakse, za klupski sajt.

Srpski trener je priznao da je teška srca odlučio da ode.

„Zaksa i predsednik Šviderski su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da me zadrže. I zato mi je ova odluka još teže pala. Nikada u trenerskoj karijeri nisam imao, a verovatno neću ni imati, lepše iskustvo nego ovde. Uslovi su savršeni, zatekao sam dobru hemiju u ekipi, imali smo mnogo samopouzdanja. Zato mi je teško da odem“, rekao je Grbić, koji je sa poljskim klubom osvojio Ligu šampiona, Kup Poljske, dva Superkupa.

A, poznato je i gde će Nikola Grbić nastaviti karijeru. Kao što se šuškalo prethodnih dana, a i on potvrdio u današnjem broju Žurnala, novi klub će mu biti Peruđa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024