"NE, NIJE MI DOBRO, ZBOGOM BRATE": Vladimir Grbić se emotivnim rečima oprostio od velikog prijatelja koji je preminuo u 52. godini

Novosti online

09. 04. 2021. u 19:39

SLAVNI italijanski odbojkaš Mikele Pasinato preminuo je u 52. godini, a od njega se emotivnim rečima oprostio Vladimir Grbić.

НЕ, НИЈЕ МИ ДОБРО, ЗБОГОМ БРАТЕ: Владимир Грбић се емотивним речима опростио од великог пријатеља који је преминуо у 52. години

FOTO: N. Paraušić

Pasinato je bio član zlatne generacije italijanske odbojke koja je bila šampion Evrope 1993. i 1995, a sa njim je zajedno u Padovi igrao Grbić, koji se od oprostio od velikog prijatelja.

- Ne, nije mi dobro. Prijatelj i brat. Prvi put smo se sreli 1988. u Bormiu. Moje prve dve godine u Italiji u Padovi. Moj prvi evropski trofej osvojen zajedno. Zbogom brate. Za ono što smo radili ne trebaju reči. Samo suze i bol. Najiskrenije saučešće porodici - napisao je Vladimir Grbić na Instagram nalogu.

Teško je pobrojati šta je sve u karijeri osvojio Pasinato, ali svakako da mu je jedan od najzačajnih uspeha kada se 1998. godine popeo na krov sveta sa Italijom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)