TRAGEDIJA RUSKOG MMA BORCA: Došao u rodni kraj da se oženi pa proboden u srce u kafani NJegov brat se osvetio

Novosti online

24. 03. 2021. u 12:50

VELIKA tragedija zadesila je ruski sport pošto je MMA borac Alan Kadžijev izboden nožem tokom tuče u restoranu u severnoosetijskom gradu Mozdoku. Da zlo bude veće, njegov brat je navodno iz osvete ubio osumnjičenog za ubistvo, prenose mediji iz Severne Osetije.

ТРАГЕДИЈА РУСКОГ ММА БОРЦА: Дошао у родни крај да се ожени па прободен у срце у кафани Његов брат се осветио

Foto: Printskrin Youtube

Sve se desilo u utorak tokom večeri u restoranu „Vegas“ u koji je Kadžijev otišao sa svojim bratom. Iz za sada nepoznatih razloga, prepirka između nekoliko gostiju prerasla je u pravu tuču, a Kadžijev je pokušavao da razdvoji strane koje su se našle u sukobu.

Međutim, jedan od aktera ga je zbog toga izbo nožem i on je izgubio život.

Dobio je ubodnu ranu u srce, nakon što ga je muškarac napao. Prevezen je u lokalnu bolnicu, gde su doktori do samog kraja pokušali da mu sačuvaju život, ali je preminuo od zadobijenih povreda.

Prema još nepotvrđenim saznanjima sa lica mesta, nakon ovog incidenta, brat Kadžijeva je krenuo u osvetnički pohod. Ubio je čoveka koji je naneo smrtonosne povrede njegovom bratu i stavio tačku na tragediju koja se ne pamti u ovom delu Rusije. Zbog svega je pokrenut kazneni postupak u koji je uključena i lokalna vojska, s obzirom na to da je brat MMA borca bio član ruskih vojnih odreda.

Glavni čovek ruske regije Mozdok, Oleg Kabalov, potvrdio je tragične vesti putem svog Instagram profila i izrazio je saučešće porodici ubijenog MMA borca.

- Kakav je to sjajan momak bio! Tek sam juče razgovarao sa njim... Kako se to moglo uopšte dogoditi? Iskreno saučešće svim njegovim prijateljima i rođacima. U životu je mogao učiniti toliko dobrih stvari – rekao je Kabalov.

Inače, Kadžijev je bio dvostruki svetski prvak u ful-kontakt fajtingu, što je naslov koji dodeljuje Međunarodna federacija borbe u punom kontaktu i MMA sa sedištem u Rusiji. Takođe se takmičio u borbama golim rukama.

Predsednik MMA federacije Severne Osetije, Ibrahim Tibilov rekao je da je Kadžijev doputovao u Mozdok na ceremoniju venčanja.

- Došao je iz Moskve kako bi sa suprugom obavio ceremoniju venčanja. Prijatelji su ga pozvali u restoran. Tu se dogodila tuča tokom koje je Alan, koji je pokušavao razdvojiti borce, uboden ravno u srce i umro – rekao je Tibilov.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati