HOĆE LI NEKO ODGOVARATI ZBOG ANDREE? Zabranili ste im da žive, dišu...

Novosti online

07. 12. 2020. u 12:35

Reprezentacija Srbije otišla je na EP u Danskoj sa velikim ambicijama, a onda je pobeđena i reprezentacija Holandije koja je aktuelni prvak sveta.

ХОЋЕ ЛИ НЕКО ОДГОВАРАТИ ЗБОГ АНДРЕЕ? Забранили сте им да живе, дишу...

Foto: M.Vukadinović

U drugom kolu, ipak, pad naše selekcije jer se nije odmorila dovoljno, imale su izabranice Ljubomira Obradovića svega 18 sati između dva meča.

Oglasila se i Dragana Cvijić, naša rukometašica koja zbog povrede propušta ovo prvenstvo.

- Otišle su na prvenstvo dan pred početak istog, zbog nečije greške! Bile su u karantinu tri dana, nisu smele da izađu iz sobe, bez treninga, taktike, terapija, izašle su na teren i pobedile Svetskog prvaka. Otvorile prvenstvo kako bi svako poželeo. Naravno zbog svega ovog navedenog gore povredila se Andrea, ja se pitam čijom krivicom, hoće li neko odgovarati za sve ovo što im danima radite!?, piše u statusu Dragan Cvijić.

Foto: EPA

 

Odlični pivotmen srpske reprezentacije, koji nedostaje na EP u Danskoj nastavlja:

- Zabranili ste im da žive, dišu, da se druže, ali im niste zabranili da se bore! To im niko nikada neće oduzeti, zato što smo rođene sa tim, to se ne uči, sa ovakvim inatom i karakterom se rodiš. Za mene ste zlatne, najbolje na svetu. Srbijo budi ponosna na ove devojke! Hvala vam - napisala je na Instagramu Dragana Cvijić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili