OGLASIO SE NAPADAČ NA OLIVERU: Za sve krivi organizatore - Laž je, nisam plaćen da je srušim (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2020. u 13:34 >> 13:42

BOJAN Vačev, čovek koji je gurnuo i povredio našu legendarnu atletičarku Oliveru Jevtić na trci u Sofiji ispričao je svoju stranu priče o ružnim scenama iz Bugarske.

ОГЛАСИО СЕ НАПАДАЧ НА ОЛИВЕРУ: За све криви организаторе - Лаж је, нисам плаћен да је срушим (ВИДЕО)

Olivera Jevtić Foto N. Paraušić

U otvorenom pismu javnosti, Vačev se “posuo pepelom” i poručio da nije imao nameru da povredi našu šampionku niti bilo koga drugog.

- Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprelila da učestvuje u događaju - počeo je svoje pravdanje Vačev, iako se sa na snimku vidi drugačije, a i sama Olivera je rekla da ju je “pikirao od starta”.

Vačev je odgovorio i na osude da je dobio novac kako bi Oliveru izbacio iz trke i tako njenim konkurentima olakšao posao.

- Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama.

Vačev je na kraju rekao “da je sve samo stvar njegovog neiskustva”.

- Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere - poručio je napadač na Oliveru, a preneo Kurir.

NAMEREN! BLAGODARЯ NA VSIČKI! Molя spodelяйte! Bezprecedenten slučaй na agresiя na sportno sъbitie ot strana na edin...

Posted by Iana Karra on Sunday, October 11, 2020

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)