NOVO RUKOVODSTVO ŠTO PRE: Roditelji dece koja trenuiraju u Partizanu podržavaju trenere i vaterpoliste

V.N.

22. 08. 2020. u 12:37

RODITELjI dece koja treniraju u Partizanu, još jednom su naglasili da podržavaju vaterpoliste i trenere koji se zalažu za promene na Banjici.

НОВО РУКОВОДСТВО ШТО ПРЕ: Родитељи деце која тренуирају у Партизану подржавају тренере и ватерполисте

Foto: N. Paraušić

Ističu da je krajnji cilj normalizacija uslova za trening, redovne plate za trenere, održavanje Skupštine kluba i izbor legitimnog rukovodstva.

- Samo roditelji i treneri znaju koliko napora i odricanja je bilo potrebno u prethodnih 4-5 godina da naša deca ostanu na pravilnom putu razvoja uz trenere koji su sve vreme bili uz njih - ističe se u otvorenom pismu roditelja.

Naglašavaju da su njihova deca od 15. septembra 2019. do 18. avgusta ove godine na Banjici trenirali manje od četiri meseca, konstantno se seleći sa bazena na bazen.

- I u tim lošim uslovima treneri su uspevali da nađu način kako da naša deca svakog dana budu sve bolja i bolja, da istraju u teškim vremenima... Ubeđeni smo da će takmičenja koja su upravo počela pokazati da je Partizanova vaterpolo škola najbolja na svetu upravo zahvaljujući trenerima koji ih treniraju i kojima ovim putem dajemo apsolutnu podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KREĆE NAJVEĆI CIRKUS U KINI: Aston Martin najbrži na treningu