"ORLOVI" KOMPLETNI: RSS formirao stručni štab rukometne reprezentacije Srbije, selektor Đerona zadovoljan izborom

Beta

19. 08. 2020. u 15:35

MUŠKA rukometna reprezentacija Srbije dobila je stručni štab, koji će činiti Žikica Milosavljević, Boris Rojević, Dimitrije Pejanović i Predrag Rajković.

ОРЛОВИ КОМПЛЕТНИ: РСС формирао стручни штаб рукометне репрезентације Србије, селектор Ђерона задовољан избором

Foto: EPA

- Veoma je važno imati ljude poput Žikice i Dimitrija u stručnom štabu. Oni poznaju kako funkcioniše reprezentacija, poznaju kako diše svlačionica, imaju iskustva sa velikih takmičenja, tako da će njihovo znanje i iskustvo biti od velike koristi - rekao je selektor Toni Đerona.

Đerona je naveo da će mu biti "zadovoljstvo da radi sa stručnim štabom formiranim od strane Rukometnog saveza Srbije".

Žikica Milosavljević i Boris Rojević biće mu asistenti, Dimitrije Pejanović trener golmana, a Predrag Rajković kondicioni trener.

Milosavljević i Rojević će voditi i juniorsku reprezentaciju.

- Tako želimo da budemo sigurni da će glavni principi rada biti isti u svim nacionalnim selekcijama. To će biti od koristi svim trenerima i reprezentativcima bez ikakve sumnje. Moramo obratiti pažnju na mlade igrače, njihov rad u klubovima, a ako imaju potrebu u saradnji sa klubovima, Predrag će biti tu kako bi spremio adekvatan program fizičke pripreme. Taj deo rada sa mladim igračima je izuzetno važan kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve u budućnosti - kazao je Đerona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista