VAŽAN SASTANAK: Premijer Miloš Vučević ugostio delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije

N. I.

12. 06. 2024. u 16:48

PREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Miloš Vučević sa svojim saradnicima ugostio je danas delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije u kojoj su se nalazili predsednik Božidar Maljković, prvi potpredsednik Žarko Zečević i generalni sekretar Đorđe Višacki.

ВАЖАН САСТАНАК: Премијер Милош Вучевић угостио делегацију Олимпијског комитета Србије

Olimpijski komitet Srbije

Na sastanku se razgovaralo o formiranju Olimpijskog tima, pripremama i putu naše sportske delegacije na Olimpijske igre, kao i o svim ostalim aktuelnim temama vezano za Olimpijske igre. Predsedniku Vlade Republike Srbije predstavljeni su sportski programi Olimpijskog komiteta Srbije, kao i način finansiranja programa naših najboljih sportista i njihov nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Predsednik Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević je dao snažnu podršku radu Olimpijskog komiteta Srbije i pripremama naših sportista za predstojeće najveće svetsko multisportsko takmičenje.

Nakon sastanka, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je:

- Danas smo održali veoma važan i sadržajan sastanak. Razgovarali smo o svim aktuelnim temama u sistemu vrhunskog sporta u Srbiji. Pored sjajne saradnje koju imamo sa Ministarstvom sporta, ovaj današnji sastanak sa Premijerom potvrdio je da kompletno rukovodstvo Republike Srbije prevođeno predsednikom Aleksandrom Vučićem ima mnogo sluha za probleme i potrebe srpskog sporta. Zahvalni smo za razumevanje i podršku koju je predsednik Vlade, gospodin Vučević iskazao tokom današnjeg sastanka i sigurni smo da će naši sportisti imati sve potrebne uslove za pripreme i takmičenja u Parizu.

Olimpijski tim Srbije trenutno broji 92 člana, a do kraja kvalifikacionog perioda za Olimpijske igre ostalo je još samo nekoliko nedelja. Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta 2024. godine.


 


 


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)