IGOR KOLAKOVIĆ ODABRAO IGRAČE: Selektor Srbije saopštio spisak odbojkaša za prvi vikend Lige nacija

Tanjug

02. 06. 2023. u 20:38

SELEKTOR odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković odredio je sastav ekipe za prvu sedmicu takmičenja u Ligi nacija koja će se održati u japanskom gradu Nagoji.

ИГОР КОЛАКОВИЋ ОДАБРАО ИГРАЧЕ: Селектор Србије саопштио списак одбојкаша за први викенд Лиге нација

FOTO: OSS

"Orlovi" će u subotu ujutro otputovati u Nagoju gde će tokom sledeće nedelje igrati protiv Slovenije, Kine, Japana i Poljske.

Na spisku selektora Kolakovića za te mečeve su:

Tehničari: Vuk Todorović i Aleksa Batak. Korektori: Dražen Luburić i Božidar Vučićević. Libera: Milorad Kapur i Miloš Krsteski. Blokeri: Petar Krsmanović, Aleksandar Nedeljković, Dušan Petrović i Vladimir Gajović. Primači: Miran Kujundžić, Pavle Perić, Milan Katić, i Veljko Mašulović.

Odbojkaši će takmičenje po grupama Lige nacija odigrati od 6. juna do 9. jula. Sistemom takmičenja predviđeno je da se za svaku sedmicu takmičenja formiraju po dve grupe sa po osam selekcija, kao i da takmičenje u okviru jedne sedmice traje šest dana, od utorka do nedelje. Svaka reprezentacija će odigrati po 12 utakmica tokom tri sedmice, odnosno četiri meča za šest dana tokom jedne sedmice.

Na finalnom turniru će igrati po osam reprezentacija, a takmičenje počinje od četvrtfinala. Finalni turnir odigraće se od 19. do 23. jula u poljskom Gdanjsku.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)