TIJANA BOŠKOVIĆ IZNENADILA SREDNJOŠKOLCE: Najbolja odbojkašica sveta na Evropskom prvenstvu u Trebinju

Novosti online

25. 05. 2023. u 17:11

Nastavljaju se iznenađenja na Evropskom prvenstvu za srednjoškolce u odbojci. Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković posetila je danas u Trebinju učesnike EP, njih oko 250.

ТИЈАНА БОШКОВИЋ ИЗНЕНАДИЛА СРЕДЊОШКОЛЦЕ: Најбоља одбојкашица света на Европском првенству у Требињу

BAŠS

Uz njih na tribinama je bilo oko 1.000 dece iz ovog grada ali i Istočnog Sarajeva. Nju je sa svojim timom sačekala sportska direktorka ESSF Gorica Bilak Moconja.

- Srce mi je puno kad vidim ovako veliki broj đaka sportista. Nadam se da ćemo opet imati priliku da se vidimo u našoj Republici Srpskoj. Sigurna sam da su ovih dana stekli veliki broj prijatelja i uživali u gostoprimstvu u Hercegovini - istakla je Tijana, koja se u dvorani Grada sunca zadržala preko sat vremena.

Na skupu je bio i odbojkaški trener Zoran Vidaković.

On se osvrnuo na početke Tijane Bošković u odbojci u rodnoj Bileći.

BAŠS

- Odmah kada je počela sa odbojkom, videlo se da je ona veliki talenat, ali da ima i iks faktor koji je bitan da bi se bilo na ovom mestu. A pomenuo bi i da je njena sestra Dajana, takođe postala vrhunska odbojkašica - poručio je Vidaković.

EP u odbojci je prvo u istoriji ovakvog tipa. Srbija će se i u ženskoj i muškoj konkurenciji boriti za medalju. Evropska federacija za školski sport u junu u Skoplju  organizuje Evropsko prvenstvo u košarci.

Srbiju će predstavljati učenici Sportsko informatičke gimnazije Prestiž. Promoter takmičenja je nekadašnji as NBA i Crvene zvezde, Pero Antić.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)