SEDNICA IZAZVALA VELIKO INTERESOVANJE: Zasedala skupština Sportskog saveza Beograda

Novosti online

30. 03. 2023. u 17:28

REDOVNA Skupština Sportskog saveza Beograda održana je u četvrtak u Gradskoj opštini Novi Beograd.

СЕДНИЦА ИЗАЗВАЛА ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ: Заседала скупштина Спортског савеза Београда

SSAB

U kolegijalnoj atmosferi, prva sednica sa rukovodstvom izabranim u oktobru 2022. održana je u prisustvu velikog broja delegata i gostiju.

Sednicom je predsedavao Đorđe Pejčić, predsednik Saveza koji je zajedno sa Nebojšom Jevremovićem, generalnim sekretarom obrazlagao tačke Dnevnog reda i Jelenom Dubovac, potpredsednicom SSAB.

Predsednik je na početku pomenuo unapređenje saradnje sa prirodnim partnerom Sportskog saveza Beograda, gradskim Sekretarijatom za sport i omladinu i zahvalio članovima Skupštine na podršci u radu u periodu od oktobra do sada.

SSAB

Skupu se obratio i podsekretar Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Nikola Rajičić, koji je istakao dobre odnose i poželeo uspeh u radu i narednim zajedničkim aktivnostim.

Na sednici su usvojeni Izveštaji o radu za 2022. godinu kao i Program i fiansijski plan Sportskog saveza za tekuću, 2023. godinu. Usvojene su izmene i dopune Statuta Sportskog saveza Beograda.

Pozitivno je ocenjen i rad preduzeća Sportski savez Sport trejd, koji tesno sarađuje sa velikim brojem članica Sportskog saveza Beograda. Sve odluke su usvojene jednoglasno.

SSAB

U diskusiji su učestvovali Sava Lazić ispred Orijentiring saveza Beograda koji se zahvalio Sportskom savezu Beograda i Sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda na uvećanim finansijskim sredstvima na programima i zahvalio na podršci, i Ana Bojić ispred Plivačkog saveza Beograda koja je dala sugestije za unapređenje rada u proceduralnim poslovima i poslovima dostavljanja dokumentacije.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade