FERSTAPEN: Bio sam stvarno bolestan, jedva sam hodao, nisam se još u potpunosti oporavio...

Novosti online

30. 03. 2023. u 12:08 >> 12:09

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen priznao je danas da se još nije oporavio od stomačnih problema, saopšteno je na zvaničnom sajtu Formule jedan.

ФЕРСТАПЕН: Био сам стварно болестан, једва сам ходао, нисам се још у потпуности опоравио...

FOTO: Tanjug

Ferstapen, koji je aktuelni dvostruki svetski šampion u F1, osvojio je drugo mesto na VN Saudijske Arabije, iako je startovao sa 15. pozicije. On je uoči nedeljne trke za VN Australije izjavio da se još nije oporavio od bolesti.

- Kod kuće sam bio stvarno, stvarno bolestan i jedva sam hodao. Kada sam stigao u Saudijsku Arabiju, mislio sam da je to iza mene. Međutim, čim sam ušao u bolid na prvi slobodni trening, osećao sam da je potrebno dva kruga samo da bih mogao normalno da dišem - rekao je Ferstapen na konferenciji za novinare.

Holandski vozač je istakao da je imao problema tokom celog vikenda u Saudijskoj Arabiji.

- Bila je to jedna od prvih trka gde sam osetio fizičko ograničenje i bilo je veoma frustrirajuće, nadam se da će ovog vikenda da bude sve u redu. Mislim da se sve poklopilo, pošto je i staza u Džedi teška. Kada se ne osećate dobro, onda vas i sve pogađa, ali takve stvari se dešavaju. Nadam se da će sve da bude u redu u nastavku sezone. Mislim da imamo velike šanse da napravimo dobar rezultat u Melburnu - istakao je Ferstapen.

Trka za Veliku nagradu Australije biće vožena u nedelju od sedam sati na stazi u Melburnu.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024