MAKEDONIJA OVAKO NEŠTO NE PAMTI: Brutalni incidenti i opšti haos na rukometnoj utakmici Vardar - Pelister (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2023. u 21:35

NEZAPAMĆENI incidenti dogodili su se na derbi meču rukometnog šampionata Severne Makedonije u kom su koplja ukrstili Vardar i Pelister.

МАКЕДОНИЈА ОВАКО НЕШТО НЕ ПАМТИ: Брутални инциденти и општи хаос на рукометној утакмици Вардар - Пелистер (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Navijački incidenti nisu strana pojava na prostoru bivše Jugoslavije, ali ono što se desilo na derbi meču rukometnog prvenstva Severne Makedonije je bez presedana.

Vardar je u derbiju pobedio Pelister sa 31:24 zahvaljujući odličnom drugom poluvremenu nakon što je utakmica uglavnom bila izjednačena u prvih 30 minuta. Navijači gostiju, poznati kao Čkembari, ušli su u dvoranu Jana Sandanski u 17. minutu i ​​odmah divljali.

Pristalice kluba iz Bitolja počele su da bacaju pirotehnička sredstva na publiku na drugim tribinama, ali je usledila ekspresna reakcija policije. Međutim, makedonski specijalci nisu uspeli da spreče dalje incidente jer su navijači Vardara, poznati kao Komiti, istrčali na parket.

Usledila je otvorena „razmena vatre“. Navijači Vardara su pucali na protivničke pristalice koliko su mogli, a nisu ostali dužni.

Haos je trajao deset minuta, a deo tribine kod gostujućih navijača je ispražnjen, a nakon razgovora kapitena sa navijačima, meč je nastavljen. Zanimljivo je da Čkembari sat vremena posle meča nisu napustili dvoranu, pa je došlo do novog incidenta sa policijom.

Naime, specijalci su ušli među gostujuće navijače sa ciljem da uhapse neke od njih, došlo je do tuče, a jedan od navijača je pao sa tribine i teško povređen.

 

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!