LUIS HAMILTON ZAPANJEN: "Nikada nisam video tako brz bolid"

Novosti online

20. 03. 2023. u 19:45

VOZAČ Mercedesa Luis Hamilton izjavio je posle trke u Saudijskoj Arabiji da je bolid Red Bula najbrži automobil koji je ikada video, prenosi "Skajsport".

ЛУИС ХАМИЛТОН ЗАПАЊЕН: Никада нисам видео тако брз болид

Foto: EPA-EFE/Jose Mendez

Britanski vozač je drugu trku u sezoni završio na petoj poziciji.

- Definitivno nikada nisam video tako brz bolid Kada smo bili brzi, nismo bili toliko brzi. To je najbrži auto koji sam video. Ne znam kako, ali Verstapen je prošao pored mene ozbiljnom brzinom i nisam se ni potrudio da ga blokiram, jer je bila ogromna razlika u brzini. Svi žele da vide blisku bitku, ali tako je. To nije moj problem, nisam ja kriv - izjavio je Hamilton.

Foto: AP

Dodao je da cela ekipa mora još mnogo da radi da bi dostigla rezultate Red Bula.

- Još smo daleko, daleko od Red Bula. Definitivno je čudno videti da je Ferari iza nas i to je pozitivno za nas. Sada je bila drugačija podloga i mi zapravo ne razumemo zašto na ovoj podlozi naš automobil funkcioniše na jedan način, a nekoj drugoj na drugi način. Nadamo se da ćemo moći da dobijemo neke nadogradnje što je pre moguće i da pokušamo da smanjimo taj jaz u odnosu na Aston Martin - zaključio je Hamilton.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja