BRONZA UZ SREBRO: Dame druge, muškarci treći na EP vazdušnim oružjem u Talinu

Novosti online

12. 03. 2023. u 15:49

SRSPKI strelci blistali su poslednjeg dana EP vazdušnim oružjem u Talinu (Estonija). U ekipnom takmičenju ženski tim u disciplini vazdušni pištolj osvojio je srebrnu medalju, a muški tim bronzanu. Obe naše ekipe u disciplini puška danas kasno popodne se bore za zlato.

БРОНЗА УЗ СРЕБРО: Даме друге, мушкарци трећи на ЕП ваздушним оружјем у Талину

foto streljački savez srbije

Zorana Arunović, Brankica Zarić i Jovana Todorović u finalu su izgubile od Poljska sa 16:8 i morale su da se zadobolje bronzanom medaljom. Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrović u meču za treće mesto pobedio je Bugarsku sa 16:10. Zlato je pripalo Turcima, koji su bili bolji od Nemaca - 16:14.

Naše ekipe su osigurali srebrne medalje i u disciplini vazdušna puška. Milutin Stefanović, Lazar Kovačević, Milenko Sebić danas popodne  se za zlato bore sa Austrijom, a Andrea Arsović, Teodora Vukojević i Ivana Anđušić Maksimović o novim prvakinjama Evrope odlučivaće  sa Norvežankama.

Naša seniorska selekcija se kuće vraća sa šest medalja, jer je Damir Mikec u pojedničnoj konkurenciji osvojio zlato, a tituli se radovao i sa Zoranom Arunović u miksu.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)