ŠUMADINCI ŽELE DA SE REVANŠIRAJU ZVEZDI: Odbojkaši Radničkog u utorak u zaostalom meču 14. kola Superlige dočekuju crveno-bele

Novosti online

05. 03. 2023. u 13:13

ODBOJKAŠI Radničkog žele da nastave pobednički niz u BPŠ Superlige. Kragujevčani u zaostalom meču 14. kola dočekuju Crvenu zvezdu kojoj žele da se revanširaju za poraz u prvom delu prvenstva. Ulaz u dvoranu "Jezero" je besplatan.

ШУМАДИНЦИ ЖЕЛЕ ДА СЕ РЕВАНШИРАЈУ ЗВЕЗДИ: Одбојкаши Радничког у уторак у заосталом мечу 14. кола Суперлиге дочекују црвено-беле

FOTO: Tanjug

- Mislim da smo u toj prvoj utakmici pružili nekih 30 odsto naših mogućnosti, tako da svakako možemo mnogo više od toga. Zvezda je kvalitetna ekipa, nedavno su doveli novog trenera, Nikolu Matijaševića, koji ih je rezultatski preporodio. U svakom slučaju, očekuje nas jedan težak i neizvestan meč, ali smatram da imamo dovoljno kvaliteta da iz njega izađemo kao pobednici. Verujemo da će navijači biti uz nas i u utorak - ističe za sajt Radničkog Andrej Ristić, koji je prošle sezone nosio dres crveno-belih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024