LOJALNI KAPITEN! Tijana Bošković donela odluku o tome gde nastavlja karijeru: Poznata i suma koju će inkasirati srpska reprezentativka

Novosti online

02. 03. 2023. u 16:22

NAJBOLjA odbojkašica sveta Tijana Bošković još jednom je pokazala sportsku lojalnost i produžila je saradnju sa njenim dugogodišnjim timom - Ezačibašijem, objavio je turski klub.

ЛОЈАЛНИ КАПИТЕН! Тијана Бошковић донела одлуку о томе где наставља каријеру: Позната и сума коју ће инкасирати српска репрезентативка

FOTO: N. Skenderija

Ne navodi se do kad je produžen ugovor, ali mediji prenose da je u pitanju najmanje do 2025. godine, uz platu od 1,4 miliona evra.

- Veoma sam srećna što se moje putovanje sa Ezačibašijem nastavlja. Nadam se da ćemo ispuniti sve želje i osvojiti najveće trofeje. Verujem u ovaj tim i sigurna sam da ćemo dati sve da napravimo uspeh - izjavila je Bošković.

Srpska odbojkašica uskoro će proslaviti 26. rođendan, dres turskog kluba nosi od 2015. godine, a ujedno je i kapiten.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)