PRIJATELJ PRAVOSLAVLJA, BORIO SE UZ NAŠE PESME: MMA legenda završila karijeru, teško da će iko biti voljen u Srbiji kao Rus!

Novosti online

05. 02. 2023. u 09:17

MALO je stranih sportista koji prirastu za srce narodu Srbije, a još manje onih sportista koji će u Srbiji biti voljeni kao Fedor Jemjeljanjenko

ПРИЈАТЕЉ ПРАВОСЛАВЉА, БОРИО СЕ УЗ НАШЕ ПЕСМЕ: ММА легенда завршила каријеру, тешко да ће ико бити вољен у Србији као Рус!

Foto: Printskrin Youtube / Sport 1

Više puta boravio je u Srbiji, družio se sa navijačima, a Srbe je oduševio i u aprilu 2021. godine, kada je posetio manastir Rakovica i konačno počivalište patrijarha Pavla.

Nekada veliki MMA šampion Fedor Jemjeljanjenko završio je karijeru!

On se od ringa oprostio porazom u borbi za pojas Belatora od Rajana Badera, ubedljivo najboljeg teškaša u toj organizaciji. Okončao je karijeru sa 46 godina.

Meč je prekinut već u prvoj rundi, nakon što je Bader serijom brutalnih udaraca naterao sudiju da meč prekine i pojas dodeli amerikancu.


Fjodor Jemjeljanjenko je u imao dosad 47 MMA borbe, u kojima je zabeležio 40 poebda, od kojih 16 nokautom, 15 predajom rivala, a devet odlukama sudija.

Od sedam poraza, pet ih je bilo nokautom, a jedan od njih je, baš Rajan Bejder, izveo posle samo 35 sekundi njihove borbe upravo u Iglvudu, 26. januara 2019.

Od tada je "poslednji imperator" imao još dva "Belator" nastupa, a oba je završio nokautima rivala, najpre Kvinona Džeksona u decembru 2019, te Timotija Džonsona u oktobru 2021.

BONUS VIDEO: Sudija morao da uspava MMA borca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati