NASTAVLJENA SARADNJA: Sportski savez Srbije i delegacija Mađarskog univerziteta za sportske nauke posetili Fakultet za sport

Novosti online

24. 01. 2023. u 19:08

SPORTSKI savez Srbije posetili su predstavnici Fakulteta za sport Univerziteta "Union – Nikola Tesla" i delegacija Mađarskog univerziteta za sportske nauke.

НАСТАВЉЕНА САРАДЊА: Спортски савез Србије и делегација Мађарског универзитета за спортске науке посетили Факултет за спорт

FOTO: SSS

Predsednik SSS Davor Štefanek zajedno sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem dočekao je predsednika Saveta Fakulteta za sport Univerziteta "Union – Nikola Tesla", gospodina Bojana Sekulića i prof.dr Milana Mihajlovića, kao i delegaciju Mađarskog univerziteta za sportske nauke koju je predvodila dr Judit Kadar, a činili su je Vivien Amerling, Gabrijela Stojalovsky i dr Đorđi Suha. Kako Sportski savez Srbije i Univerzitet "Union – Nikola Tesla" već dugo godina neguju uspešnu saradnju, ovoga puta su se dodatne mogućnosti otvorile dolaskom predstavnika Mađarskog univerziteta za sportske nauke.

- Veoma mi je drago da već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa Univerzitetom "Union – Nikola Tesla" na polju edukacije sportista i sportskih stručnjaka. Uvek  dobro dođu nove ideje, a prostora za napredak ima. Nadam se da će u narednom periodu ova saradnja dopunjena mađarskim stručnjacima iznedriti veliki broj edukovanih lica u oblasti sporta, ali i pomoći edukaciju sportista kako olimpijskih tako i neolimpijskih sportova – rekao je Štefanek.

U narednom period Sportski savez Srbije želi posebno da poveća svoje angažovanje na polju edukacije svih onih koji su uključeni u sistem sporta, jer znanje predstavlja važnu kariku ka uspehu, dodao je generalni skeretar SSS Goran Marinković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest