OGROMNO POJAČANJE ZA SRBIJU: Pred Svetsko prvenstvo se vraća u nacionalni tim

Novosti online

10. 01. 2023. u 08:42

Dejan Milosavljev, golman reprezentacije Srbije, biće spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo u rukometu, pokazali su pregledi u Nemačkoj.

ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ ЗА СРБИЈУ: Пред Светско првенство се враћа у национални тим

FOTO: RSS

Golman nemačke ekipe Fukse i reprezentacije Srbije oporavio se uspešno od povrede i biće na raspolaganju treneru Toniju Đironi za predstojeće Svetsko prvenstvo.

- Medicinski tim muške seniorske reprezentacije intenzivno je radio na oporavku Milosavljeva prethodnih dvadesetak dana, čime je stanje drastično poboljšano u odnosu na početnu situaciju s povredom. Dejan Milosavljev nestrpljivo iščekuje povratak u redove nacionalnog tima i učešće na Svetskom prvenstvu - navodi se u saopštenju RSS.

Turnir počinje sutra, a Srbija će prvi meč odigrati u petak protiv Alžira. U grupi zajedno sa Srbijom i Alžirom su još Nemačka i Katar. Dalje idu tri najbolja tima iz grupe.

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu