SELEKTOR SRBIJE PRED SVETSKO PRVENSTVO: Srbija mora da igra sa najboljima, cilj je četvrtfinale

Novosti online

05. 01. 2023. u 09:42 >> 10:19

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona smatra da Srbija mora da igra sa najboljima da bi ostvarila pozitivan rezultat na Svetskom prvenstvu.

СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Србија мора да игра са најбољима, циљ је четвртфинале

FOTO: N. Paraušić

Reprezentacija Srbije igraće 11. januara Svetsko prvenstvo u poljskim Katovicama, a pred kraj priprema javnosti se obratio selektor naših rukometaša Toni Đerona. On će pred odlazak u Poljsku odvesti našu selekciju put Švedske, gde će "orlovi" odigrati prijateljske mečeve sa Švedskom 6. i 9. januara.

- Kao šampioni Evrope, sigurno je da su jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje. Ipak, kao što sam već rekao, ako želimo da se dokažemo moramo da igramo sa najboljima. Ove utakmice će nam dati priliku da vidimo gde smo trenutno, ali i da testiramo sve ono što smo pripremali protekle dve nedelje. Takođe, želimo da isprobamo različite sisteme u različitim momentima i različitim situacijama - rekao je selektor na početku obraćanja.

A onda je prokomentarisao i koji su ciljevi Srbije na ovom prvenstvu.

- Naš cilj je četvrtfinale, ako ostvarimo maksimalan broj poena u grupi imaćemo šansu da se borimo za medalje. Ipak, naš glavni cilj je da budemo među osam najboljih - izjavio je selektor.

Svetsko prvenstvo u rukometu održaće se u Švedskoj i Poljskoj i trajaće od 11. do 29. januara, a branilac titule je selekcija Danske. 

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024