HUMANI ŠAMPIONI Juniori KAF "Kraljevske krune" osvojili titulu prvaka države

G. ĆIROVIĆ

05. 12. 2022. u 10:56

Posle kadeta, i juniori KAF „Kraljevske krune“ iz Kraljeva osvojili su titulu prvaka države u svojoj uzrasnoj kategoriji.

ХУМАНИ ШАМПИОНИ Јуниори КАФ Краљевске круне освојили титулу првака државе

G.Šljivić

Igrači mlađi od 19 godina naslovom šampiona okitili su se nakon što su u finalnoj utakmici nacionalnog prvenstva, pred svojim navijačima na Atletskom stadionu kraj Ibra, rezultatom 20:18 pobedili novobeogradske „Orlove“.

G.Šljivić

Finalna utakmica u Kraljevu

Za najkorisnijeg igrača finalne utakmice zasluženo je proglašen kvoterbek „kruna“ Mihailo Đokić. A posle ovog velikog uspeha, kao i titule u kadetskoj konkurenciji, borba za naslov prvaka očekuje i pionire „Kraljevskih kruna“, uzrasta do 15 godina.

G.Šljivić

Prikupljena humanitarna pomoć

Uz pobedu u finalu, igrači i navijači juniorskih šampiona države pokazali su i pravu humanost na delu, pa su ovom prilikom prikupljeni slatkiši, knjige, igračke i stripovi za mališane na lečenju u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja u Kraljevu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)