PAZAR DOMAĆIN BOKSERSKOG SPEKTAKLA: Počela 65. Zlatna rukavica

Novosti online

02. 12. 2022. u 23:37

MEČEVIMA kvalifikacija u Novom Pazaru je i zvanično počela tradicionalna 65. Zlatna rukavica.

ПАЗАР ДОМАЋИН БОКСЕРСКОГ СПЕКТАКЛА: Почела 65. Златна рукавица

FOTO: Bokserski savez/Senko Župljanin

 Dvorana Pendik ugostila je boksere, koji će se boriti za zlata u deset težinskih kategorija. Ulaz u dvoranu je besplatan sva tri dana.

- Spremno čekamo mečeve. Tradicija turnira je velika i dodatno obavezuje. Imali smo odlične pripreme u Novom Pazaru. Sada je vreme i da se pokažemo u najboljem izdanju. Glavni rival u mojoj kategoriji je predstavnik Moldavije, ruska škola boksa. Nastupam za klub iz ovog grada i to će mi biti dodatni motiv. Verujem da će publika u subotu ispuniti dvoranu Pendik do poslednjeg mesta - poručio je Almir Memić, reprezentativc Srbije, bronzani sa Evropskog prvenstva u Poreču, za mlade seniore.

Turnir organizuju Grad Novi Pazar i Bokserski savez Srbije, uz tehničku podršku lokalnog Sportskog saveza i Ustanove za sport Novi Pazar. Polufinala su na programu u subotu od 19.00, a finalni mečevi zakazani su u istom terminu u nedelju.Predsednik žirija Zlatne rukavice, je legenda srpskog i jugoslovenskog boksa Mirko Puzović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna