ELITA SRPSKOG RVANJA: Kristalna dvorana u Zrenjaninu ove nedelje domaćin F4 Superlige

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

30. 11. 2022. u 15:44

Finalni turnir Superlige Srbije u rvanju, u nedelju 4. decembra održava se u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

ЕЛИТА СРПСКОГ РВАЊА: Кристална дворана у Зрењанину ове недеље домаћин Ф4 Суперлиге

Rvački klub Proleter

Prvi polufinalni meč F4 između domaćih rvača Proletera i Radničkog počinje u 16 časova, u 17 je drugo polufinale Spartak - Partizan, u 18 je meč za treće mesto, dok je veliko finale predviđeno za 19 časova.

- Biće ovo veliki spektakl, sve što vredi u srpskom rvanju u nedelju će biti u Zrenjaninu - poručuje Vojislav Trajković trener reprezentacije Srbije i zrenjaninskog Proletera, uz napomenu da će njegova ekipa, koja gaji šampionske ambicije, biti kompletna sa Zurabom Datunašvilijem, Mišom Kadžajom i ostalim vedetama.
 
- To što ćemo nastupiti u najjačem sastavu nije nikakva garancija unapred, obzirom da i ostale ekipe dolaze kompletne i da će ljubitelji rvanja imati sjajnu priliku da uživaju u vrhunskom rvanju - dodao je Vojislav Trajković.
 
- Veličanstven događaj, ljudi iz Proletera uložili su ogroman napor, organizacija će biti na svetskom nivou i ovo je poziv svim iskrenim poštovaocima rvanja da u nedelju dođu u Zrenjanin i na strunjači vide četiri svetska šampiona - poručio je jedan od veličanstvenih, reprezentativac Srbije i rvač Proletera, Zurab Datunašvili.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju