ĐORĐE ĐURIĆ UMESTO SLOBODANA BOŠKANA: Legendarni odbojkaš imenovan za sportskog direktora Vojvodine

Novosti online

25. 11. 2022. u 15:28

SLOBODAN Boškan više nije u isto vreme šef stručnog štaba i sportski direktor Vojvodine. Odlukom UO legendarni odbojkaš biće fokusiran samo na prvi tim, dok ga u fotelji nasleđuju, takođe legendarni, Đorđe Đurić, koji će biti skoncetrisan na mlade igrače.

ЂОРЂЕ ЂУРИЋ УМЕСТО СЛОБОДАНА БОШКАНА: Легендарни одбојкаш именован за спортског директора Војводине

FOTO: Tanjug

- Cilj je bio da se Slobodan Boškan oslobodi obaveza sportskog direktora i fokusira na rad sa prvom ekipom. Prvi tim je, ipak, perjanica Vojvodine, te rezultati, rad i uslovi moraju biti maksimalni. U situaciji kada imamo nekoliko razvojnih timova šef stručnog štaba mora biti fokusiran samo na prvu ekipu. Drugi razlog je razvoj naših mladih igrača, koji igraju u pomenutim timovima. Oni su naša budućnost i moramo im se maksimalno posvetiti. Đorđa Đurića je legenda kluba, jedan je od stubova našeg čitavog sistema. Siguran sam da će da pomogne mladim igračima da kada dođu u prvi tim budu spremni da iznesu sve obaveze - ističe predsednik UP Vladimir Vukojević.

Đorđe Đurić podvlači da će pomoći Vojvodini da ostvari što bolje rezultate:

- Ako mislimo na budućnost onda moramo da se oslonimo na naše igrače, a ne na strance, jer možda neće biti finansija za to. Imamo potencijal i možemo da se oslonimo na našu školu. Treba svi da se ujedinimo, da svi pomognemo koliko možemo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)