"DUEL SA SPLIĆANIMA NAM JE JAKO VAŽAN": Vaterpolisti Novog Beograda jedva čekaju turnir Jadranske lige u Zagrebu

S. K.

23. 11. 2022. u 22:45

SVESNI su svoje snage, ali im ne pada na pamet da potcene bilo koju ekipu. Vaterpoliste Novog Beograda od petka do nedelje očekuje turnir Jadranske lige u Zagrebu, gde će se sastati sa Solarisom, splitskim Jadranom i Mornarom.

ДУЕЛ СА СПЛИЋАНИМА НАМ ЈЕ ЈАКО ВАЖАН: Ватерполисти Новог Београда једва чекају турнир Јадранске лиге у Загребу

FOTO: M. Vukadinović

- Moramo da budemo realni i kažemo da smo protiv Solarisa i Mornara veliki favoriti i da bi te mečeve trebalo da rešimo rutinski. Za razliku od njih splitski Jadran godinama igra Ligu šampiona, ima hrvatske reprezentativce koji su osvojili EP u Splitu, tako da je taj meč derbi ovog turnira. Duel sa Splićanima nam je jako važan, jer su oni jedni od favorita za osvajanje Regionalne lige. Ali, sve ekipe respektujemo i najvažnije je da pružimo maksimum i opravdamo ono što se od nas očekuje - kaže trener prvaka Srbije Živko Gocić.

I Strahinja Rašović ističe da im ne pada da nijednu ekipu potcene:

- Nemamo taj luksuz da bilo koji meč shvatimo olako. Ove godine smo doživeli jedan poraz i taj neuspeh nam je više nego dovoljan da u svaku utakmicu uđemo maksimalno. Moramo i da igramo iz dana u dan sve bolje, jer su naše ambicije šampionske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024