UŽAS U RINGU: Dosad neporaženi bokser hteo svetsku titulu, a završio u komi, lekari mu se bore za život (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Novosti online

07. 11. 2022. u 16:36

BOKS je doživeo jednu tužnu epizodu, za koju se svi njegovi ljubitelji nadaju da će imati dobar ishod.

УЖАС У РИНГУ: Досад непоражени боксер хтео светску титулу, а завршио у коми, лекари му се боре за живот (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

Youtube / SHOWTIME Sports

Naime, u borbi za šampionski pojas u srednjoj kategoriji, VBA verzije, za titulu su se nadmetali Kazahstanac Ajdos Jerbosinuli i Dejvid Moreli junior iz Kube.


U 12. rundi Kubanac je zadao seriju teških udaraca rivalu i poslao ga na tlo.


Iako je Jerbosinuli pokušavao da nastavi meč, sudija je video da ovaj to nije u stanju i prekinuo borbu, a pobednik je zagrlio poraženog boksera, koji je prvi put izgubio meč, posle 16 pobeda (11 njih bilo je nokautom).


Međudim, nedugo po okončanju ovog duela, novinar Den Rafael je saopštio da se Kazahstanac nalazi u bolnici, gde se ga lekari uveli u komu, jer je došlo do izliva krvi u mozak. Njegovo stanje ocenjeno je kao teško.


Snimak nokauta možete i vi da pogledate, ali zbog uznemirujućeg sadržaja molim da to ne činite ako vam scene nasilja mogu pogoršati zdravstveno stanje, ili ste mlađi od 18 godina.

---

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna