KAD REZULTAT ZAVARA: Tijana Bošković o novoj pobedi odbojkašica Srbije na Svetskom prvenstvu i onome što sledi

Novosti online

29. 09. 2022. u 19:36

ODBOJKAŠKA reprezentacija Srbije savladala je Nemačku sa 3:0 u setovima, ali naša najefikasnija igračica, Tijana Bošković, smatra da zadatak uopšte nije bio lak.

КАД РЕЗУЛТАТ ЗАВАРА: Тијана Бошковић о новој победи одбојкашица Србије на Светском првенству и ономе што следи

FOTO: FIVB

Izabranice Danijela Santarelija odigrale su odličan meč, a i Nemice su sve vreme bile na izuzetnom nivou, pa i ne čudi što je Boškovićeva ovako počela analizu:

- Iako smo pobedili maksimalnim rezultatom, utakmica je bila jako teška. Imali smo protivnika koji igra izuzetno jaku odbojku, jako su disciplinovani, bilo je jako mnogo dugih poena. Nije bilo nimalo lako, ali radujemo se što smo nastavili pobednički niz i mislim da je ovo bila naša najbolja partija od početka turnira.

Kada bi suparnice pojačale ritam, nije bilo panike:

- Trudile smo se da ostanemo mirne, baš da bismo završile utakmicu maksimalnim rezultatom i na kraju je sve ispalo dobro. Naravno, ima još nekih stvari na kojima moramo da poradimo, ali smo srećni što napredujemo.

Srbija se sutra od 13 sati sastaje sa Kazahstanom.

- Pretpostavljam da mnogi smatraju da je Kazahstan najslabija ekipa u grupi, ali ja sam i pred polazak na prvenstvo da neće biti lakog protivnika, da je svaka utakmica jako važna, pa se nadam da ćemo imati isti pristup kao i sada - zaključila je Tijana Bošković.

Srbija sada ima tri pobede, bez poraza i osam bodova. Nemice su sa dve pobede i jednim porazom ostali na šest bodova, koliko imaju i Amerikanke uz meč manje.

Najbolje četiri ekipe iz prve runde idu dalje, a bodovi se prenose.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a