"OBOŽAVAM OVO!" Naše odbojkašice su šampionat planete počele maestralno, a i ne čudi - imajući u vidu stav prema igranju za Srbiju

Novosti online

25. 09. 2022. u 22:15

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je na startu Svetskog prvenstva ostvarila pobedu, ali više od samog rezultata raduje stav naših igračica.

ОБОЖАВАМ ОВО! Наше одбојкашице су шампионат планете почеле маестрално, а и не чуди - имајући у виду став према игрању за Србију

FOTO: FIVB

Podsetimo, odbojkašice Srbije su u Arnemu ubedljivo savladale nezgodnu selekciju Kanade, najavivši tako na najbolji način meč sa Bugarskom, koji se igra u ponedeljak od 16 časova.

Brankica Mihajlović ne skriva oduševljenje zbog novih izazova u dresu nacionalne selekcije:

- Jako smo srećne i zadovoljne zbog pobede, ipak je ovo prva utakmica, treba da se naviknemo i na salu, u kojoj smo samo jednom trenirali. Ali, sledi novi dan, zaboravljamo ovu utakmicu, važno je da sve ide po planu. Sad smo već koncentrisani na utakmicu protiv Bugarske, koju igramo već u ponedeljak. Meni je drago da sam ponovo s reprezentacijom, obožavam da budem ovde, obožavam reprezentativnu atmosferu, a nadam se da ću i lično ja, i mi, kao tim, biti sve bolji i bolji - naglasila je Mihajlovićeva.

Katarina Lazović na meču Srbija - Kanada na Svetskom prvenstvu za odbojkašice / FOTO: FIVB

Sličnih emocija je i Katarina Lazović:

- Videli smo mi da Kanada ume da se vrati, i, eto, mi smo sve vreme bile u prednosti, a one se nekako vraćale. Ali, ja sam veoma srećna što je uopšte počelo ovo Svetsko prvenstvo i baš smo sve ushićeno očekivale ovu prvu utakmicu. Dobro je, sve je prošlo kako je planirano, kako treba, u ponedeljak nas očekuje ekipa Bugarske, koja je igrala s Nemačkom i mislim da su to super utakmice za nastavak prvenstva - ističe Lazovićeva.

Podsetimo, Nemačka je pobedila Bugarsku sa 3:1.

Svetsko prvenstvo se igra u Holandiji i Poljskoj, i traje do 15. oktobra.

Bonus video - PADEL: Sport sa najbržim rastom popularnosti u svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)