"TI NISI JAK, KAKO SI ME DOBIO"? DŽošua pobacao pojaseve, pa se uneo u lice Ukrajincu (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2022. u 08:20

Ukrajinski bokser Oleksandr Usik uspeo je da postane novo/stari šampion teške kategorije u verzijama VBA, VBO, IBF i IBO, pošto je i u revanšu savladao Britanca Entonija Džošuu i to posle odluke sudija.

ТИ НИСИ ЈАК, КАКО СИ МЕ ДОБИО? Џошуа побацао појасеве, па се унео у лице Украјинцу (ВИДЕО)

Foto: AP

Britanac se nije olako pomirio s ovim, pa je imao svoju "žutu minutu" posle meča.

Ukoliko je suditi po bokserskim analitičarima, Oleksandr Usik je bio taj koji je dominirao tokom većeg dela meča i zasluženo je došao do pobede u ovom meču. Bilo je i perioda tokom ovih 12 rundi, kada je Entoni Džošua imao sve na svojoj strani, ali to nije bilo dovoljno da se domogne pobede.

Jedan sudija je bio naklonjen Džošui, dok su preostala dvojica dali prednost Usiku. To je nateralo i Džošuu da "poludi" posle meča, kada nije postalo baš najjasnije šta radi i kako se ponaša, jer su ga razne emocije preplavile.

Džošua je prvo došao do pojaseva, podigao ih je uvis, a potom je oba bacio na pod i odšetao u drugu stranu. Potom je prišao do Usika, uzeo njegovu zastavu Ukrajine, ogrnuo je oko sebe i počeo da priča sa ovim bokserom.

- Veština pobeđuje u boksu, ti nisi jak, kako si me uopšte dobio? Kako?! Ja imam karakter i odlučnost - vikao je Džošua u lice ovog Ukrajinca.

Nije to bilo sve od Entonija Džošue, britanski bokser se potom latio mikrofon i odlučio je da održi još jedan govor u čast ovog boksera iz Ukrajine.

- Usik je jedan paklen borac, dajmo mu aplauze. To je emocija, ako znate moju priču onda razumete i moju strast. Ja nisam amaterski bokser, ja sam bio potencijal od malih nogu. Išao sam u zatvor, platio sam kauciju i počeo sam da treniram, znao sam, ako odem opet nikad se neću boriti. Strast, j...a strast, to je sve što ubacujem u ovo s...e. Ovaj čovek me je dobio večeras, mogao sam biti bolji, ali zaslužio je aplauze. Usik je svetski prvak, vuuuu - poručio je Entoni Džošua.

- Ja nisam borac za 12 rundi, pogledajte me, ja sam nova rasa teškaša. Majk Tajson, Soni Liston, Džek Dempsi. Rekli bi mi 'Nisi kao Roki Marćano', naravno da nisam, ja nemam 90 kilograma, ja imam 115. Težak sam i jak sam. To je težak rad - zaključio je Entoni Džošua.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest