TUGA: Slovenačku reprezentativku ubio kamion tokom priprema

Novosti online

11. 08. 2022. u 20:28

SLOVENAČKI sport je zavijen u crno.

ТУГА: Словеначку репрезентативку убио камион током припрема

FOTO / Fejsbuk - Ski Italia

Hana Mazi Jamnik, 19-godišnja reprezentativka Slovenije u kros-kantri skijanju, poginula je u Norveškoj.

Tragedija se dogodila tokom priprema na koje je otišla s ostatkom nacionalne selekcije.

Naime, kako javljaju norveški mediji, ova talentovana sportistkinja je rešila da na rolerima, u letnjim uslovima, vežba za zimski takmičarski program i tokom treninga je ušla u tunel.

Nažalost, u tunelu je na nju naleteo kamion, pa iako je hitna pomoć relativno brzo reagovala, ona je po dovoženju u bolnicu preminula.

Slovenački list "Delo" prenosi reči portarola norveške policije koji je za Posten istakao da je vozač kamiona priveden, da smatra da nije kriv i da je sve bio nesrećan splet okolnosti, te da je istraga već započeta, i to uzimanjem uzorka krvi kako bi se utvrdilo da li je upravljao kamionom pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

"Delo" dodaje da je Hana Mazi Jamnik prošle godine osvojila zlato i srebro na takmičenju mladih na Svetskom prvenstvu u kros-kantriju na rolerima, svojevrsnoj pripremi za zimska nadmetanja, te da su se od nje očekivali vrhunski rezultati i u seniorskoj konkurenciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A KADA SU SE KAMERE UGASILE: Dragan Stojković Piksi je ovo uradio Brazilcima kada je završena konferencija za štampu!

A KADA SU SE KAMERE UGASILE: Dragan Stojković Piksi je ovo uradio Brazilcima kada je završena konferencija za štampu!

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je sve zanimljivije, a iako se približila utakmica Srbija - Kamerun, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi je u nedelju u Kataru u više navrata morao da priča i o porazu od Brazila. Međutim, to "morao" važilo je dok su ga o tome pitali. A kada su se kamere na konferenciji za štampu ugasile, rešio je da priča - sam.

27. 11. 2022. u 18:12

Komentari (0)

MOJ OMILJENI PRAZNIK: Kako su Ana i Vlade Divac proslavili Tenksgiving (FOTO)