SKANDAL TRESE OSTRVO: Legendarni sportista bivšeg dečka zarazio HIV virusom

Tanjug

09. 08. 2022. u 10:46

Legendarni ragbista iz Velsa Geret Tomas našao se pred sudom jer ga je njegov bivši partner Jan Baum tužio. Baum tvrdi da mu je Tomas preneo HIV!

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ОСТРВО: Легендарни спортиста бившег дечка заразио ХИВ вирусом

Foto: Profimedia

On navodi da je jedan od najboljih ragbista svoje generacije "propustio da bude odgovoran i da ga informiše o tome da je zaražen HIV virusom", na šta Tomas odgovara tvrdnjama da to nije istina.

Njih dvojica su bili u vezi od 2013. do 2018. godine, mada su nekoliko puta raskidali. Tomas sada ima 48 godina, Baum 59 i nakon duge veze nalaze se na sudu. 

Tužitelj tvrdi da je velški ragbista saznao da je HIV pozitivan dva meseca nakon što je započeo vezu sa Baumom, a izvori bliski Tomasu ističu da je optužnica "izmišljena". 

Geret Tomas ima legendaran status ne samo u okvirima ragbija, već i u okvirima gej zajednice. On je bio oženjen od 2001. do 2009. godine, a kada se razveo pred početak svoje poslednje profesionalne sezone javno je priznao da je gej i bio je jedan od prvih razbista koji su to učinili.

Sada na sudu njegov bivši partner Jan Baum traži 200.000 evra odštete, a vrlo je moguće da će tražiti i više na osnovu duševnog bola, nanošenja fizičkih i psihičkih povreda...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)