TRAGEDIJA U BRAZILU: Svetski šampion preminuo nakon što je upucan u glavu

Novosti online

08. 08. 2022. u 08:52

OSMOSTRUKI svetski šampion u džiu-džicuu, Leandro Lo, preminuo je nakon što ga je policajac koji nije bio na dužnosti upucao u glavu tokom jednog koncerta u Sao Paolu.

ТРАГЕДИЈА У БРАЗИЛУ: Светски шампион преминуо након што је упуцан у главу

FOTO: Instagram

Legendarni Brazilac, koji je pored osam titula na Svetskim prvenstvima isto toliko puta osvajao i Panamerički šampionat, a imao je i pet titula u Svetskom kupu, proglašen je moždano mrtvim čim je stigao u bolnicu, ali je uskoro skinut sa aparata.

Kako prenose lokalni mediji, do nesreće je došlo nakon što je ubica navodno nepozvan upao među Leandrove prijatelje i počeo da provocira velikog šampiona mašući staklenom flašom ispred njega.

Leandro je upotrebio svoje veštine da ga onesposobi, a onda su ih razdvojili što je bilo kobno po Loa, jer je u tom trenutku policajac pucao u njega.

Policija je uhapsila napadača Enrikea Otavija Oliveiru Velosa, a ispred policijske stanice u Sao Paolu okižupila se velika masa ljudi koji su protestvovali jer krive policiju za ovu tragediju.

BONUS VIDEO - "Bio je jedinac, zašto mi ga Bog uze"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VANJA ŠČEPAO DŽAKU ZA GRLO: Dramatičan detalj koji je svima promakao - provokacije uzburkale emocije srpskih fudbalera (FOTO)