ULOŽILI TRI MILIONA EVRA: Porodica Mihaela Šumahera planira novi početak

Novosti online

29. 07. 2022. u 08:25

PREMA pisanju nemačkih medija, porodica legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera investirala je u zemljište na Majorki.

УЛОЖИЛИ ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Породица Михаела Шумахера планира нови почетак

Foto: EPA

Gotovo tri miliona evra platili su Šumaherovi za zemljište na Majorki. Na tom prostoru planiraju da izgrade ranč konja, sličan onom koji su imali u Švajcarskoj i Teksasu.

Zemljište se nalazi na površini preko 54.000 kvadratnih metara, a smešteno je u blizinio grada Port Andratks.

Na imanju se trenutno nalaze neki dotrajali objekti koji će morati da budu srušeni. Kako prenosi "bunte.de", na parceli bi trebalo da se izgradi ranč konja, a "zimska porodična kuća" je zamišljena i kao novi početak za slavnu porodicu.

Podsetimo, prošlo je devet godina od kobne nesreće Mihaela Šumahera. Sedmostruki svetski prvak pao je tokom skijanja u Francuskoj, udario glavom u stenu i od tada je malo poznato u kakvom se stanju on nalazi.

Nagađanja ostaju i s njima treba biti oprezan jer objavljivanje neslužbenih informacija može rezultirati tužbom porodice Šumaher, pa se zbog toga informacije o Mihaelu jako retko pojavljuju i niko ne zna pravo stanje legende.


Ipak, nedavno su se pojavile dve verzije priče o njegovom zdravstvenom stanju.
 

Bivši direktor Ferarija Žan Tot tvrdi da situacija nije toliko loša i da često viđa slavnog vozača.


Sa druge strane, bivši Šumijev menadžer Vili Veber optužio je porodicu nekadašnjeg šampiona da laže i da je vreme da otkriju istinu.

BONUS VIDEO: Pešić okupio "orlove"
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)