NISU ZNALI KO JE I ČIME SE BAVI: MMA borac spasao čoveka od nasilnika, pa ih istukao obojicu nasred ulice (VIDEO)

Novosti online

26. 07. 2022. u 11:56

AMATERSKI MMA borac postao je zvezda društvenih mreža zbog smirenog načina na koji se odbranio tokom koškanja na ulici i spasavanja momka koga su dvojica muškaraca zajedno sa jednom devojkom napali.

НИСУ ЗНАЛИ КО ЈЕ И ЧИМЕ СЕ БАВИ: ММА борац спасао човека од насилника, па их истукао обојицу насред улице (ВИДЕО)

Foto. Instagram printskrin/rowdybec

Australijski borac Viktor Lajal učinio je da dvojica pijanih nasilnika dobro zapamte noćni izlazak u kojem su pravili probleme.


On je dobio velike pohvale putem interneta nakon što je spasao neimenovanog čoveka od nasilnika. Iako se taj deo ne pojavljuje u video-snimku, Lajal je spasao čoveka kojeg su tukla dvojica momaka, navode australijski mediji.

Australijanac se uključio u svađu i odvojio napadnutog čoveka, nakon čega su mladići u alkoholisanom stanju pokušali da se obračunaju i sa njim, ali to im je bila greška koju će dugo pamtiti.

Viktor je dugogodišnji MMA borac, a u nekoliko navrata žestokim udarcima obarao je nasilnike na zemlju. Ipak, bio je oprezan i nije želeo da po svaku cenu dođe do fizičkog obračuna, ali su ga oni konstantno pratili i dobacivali mu, pa su na kraju naučili lekciju.

Uz dvojicu momaka u alkoholisanom stanju, bila je i devojka koja je pretila Lajalu da je "njen otac bodibilder koji će ga uništiti".

 


Svet MMA velikana oduševljeno je komentarisao ovaj potez, pa su u Viktorovu zaštitu stali poznati borci poput: UFC zvezde Pedija Pimbleta, Pitera Kvilija, ali i bokserske legende Šenona Brigsa.

BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024