ŠTA SE ZAPRAVO DOGAĐA SA ŠUMAHEROM? Najbolji prijatelj otkrio koliko često ga viđa i šta rade zajedno

Novosti online

23. 07. 2022. u 12:11

STANjE jednog od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Mihaela Šumahera i dalje ostaje potpuna tajna, a njegov veliki prijatelj Žan Tot tvrdi da situacija nije toliko loša.

ШТА СЕ ЗАПРАВО ДОГАЂА СА ШУМАХЕРОМ? Најбољи пријатељ открио колико често га виђа и шта раде заједно

Foto EPA

Podsetimo, nedavno je Vili Veber, bivši Šumijev menadžer optužio porodicu slavnog vozača da već devet godina laže javnost i da je vreme za istinu.


Međutim, na te navode je reagovao Tot, bivši šef Ferarija i veliki Šumaherov prijatelj. U razgovoru za nemački "RTL", Tot je izjavio da često viđa vozača.

- Meni Mihael ne nedostaje. Ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo trke zajedno. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno - izjavio je Francuz.
 

On je nedavno otkrio i kako ga posećuje dva puta mesečno.

- Viđam ga bar dva puta mesečno. On, Korina (Mihaelova supruga), cela porodica i ja imali smo toliko iskustava zajedno. Lepota onoga šta smo doživeli je deo nas i nastavlja se. Ponekad te uspeh i novac promene. Ali Mihael se nikad nije promenio. On je tako jak - rekao je Tot.

 

Podsetimo, Šumaher je 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u francuskim Alpima kada se spuštao neoznačenim delom staze, kada je izgubio kontrolu nad skijama, pao i glavom udario u kamen. Odmah nakon nesreće je u kritičnom stanju prevezen helikopterom u najbližu bolnicu.


Doktori su mu odradili dve operacije, a nakon toga je stavljen u veštačku komu kako bi se sačuvalo što više njegovih moždanih funkcija. U junu 2014. godine Šumaher je izašao iz indukovane kome, a njegova menadžerka Sabine Kem je potvrdila kako nekadašnji vozač Ferarija čuje i odgovara na dodir.

Mihael Šumaher trenutno ima 53 godine i poznato je samo da više nije u indukovanoj komi. Izveštaji da je vezan za krevet i da je u "vegetativnom stanju" samo su spekulacije, a prava istina je daleko od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije