RUSIJA OPLAKUJE ŠAMPIONA: Nakon pada helikoptera, medvedi izgrizli tri osobe

Novosti online

20. 07. 2022. u 14:07

RUSKI sport oplakuje gubitak petostrukog svetskog juniorskog šampiona u biatlonu Igora Malinovskog (25) nakon što se helikopter kojim je upravljao srušio na krajnjem istoku Kamčatke u Rusiji.

РУСИЈА ОПЛАКУЈЕ ШАМПИОНА: Након пада хеликоптера, медведи изгризли три особе

Foto Tanjug/AP

Malinovski je navodno vodio dva putnika na privatni izlet u helikopteru marke "Robinson" kada se u subotu dogodila tragedija.

 


Sva tri putnika su poginula u nesreći. Prema rečima zvaničnika u Ministarstvu za vanredne situacije, grupa je letela rutom koja vodi ka vulkanu Uzon u blizini sela Milkovo.

Nestalu letelicu pronašao je spasilački helikopter 17. jula po podne, 13 kilometara od vulkana Uzon. Nažalost, niko nije preživeo nesreću - saopšteno je iz Ministarstva za vanredne situacije, prenela je RIA.


Britanski "Dejli mejl" navodi da su dva bogata Rusa (od kojih je jedan Sergej Kolesnjak, izvršni direktor kompanije za mobilnu telefoniju "Tele2") i bivša zvezda biatlona poginuli u padu helikoptera, a nakon toga su ih medvedi odvukli i izgrizli.

Poluostrvo Kamčatka gusto je naseljeno smeđim medvedima, a procenjuje se da u tom regionu živi od 10.000 do 14.000 ovih životinja.

BONUS VIDEO: Rusi navijaju - Kosovo je srce Srbije
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KREĆE NAJVEĆI CIRKUS U KINI: Aston Martin najbrži na treningu