PLATA JE OGROMNA, ALI... Uslovi koje morate ispuniti da biste postali obezbeđenje slavnog boksera (FOTO)

Novosti online

13. 07. 2022. u 13:14

ČUVENI bokser Flojd Mejveder (45) poznat je po tome što se javno hvali bogatstvom koje poseduje.

ПЛАТА ЈЕ ОГРОМНА, АЛИ... Услови које морате испунити да бисте постали обезбеђење славног боксера (ФОТО)

FOTO: EPA

Neporaženu legendu (50-0) često možemo videti u istinskom luksuzu, uz bahaćenje razbacivanjem novca na sve strane, a kada vidi nešto što mu se dopada, na tome ne štedi.

 

Iako u savremenom svetu kartice obavljaju popriličan posao pri kupovini, čovek koji nosi nadimak "Novac" voli kod sebe da ima ogromnu količinu keša. Za to su mu potrebni veoma sposobni telohranitelji i taj posao ne može dobiti baš svako.

 

Mejveder je konstantno u pratnji ogromnih čuvara koji se brinu za njega. Oni su ti koji mu čuvaju leđa, a to rade za platu od oko 150 hiljada dolara na godišnjem nivou.

Flojd ima posebna pravila za momke koji hoće ovaj posao. Obavezno je da imaju visinu od preko dva metra i da su sposobni da podignu ogromne težine, jer se ponekad nose velike količine keša u koferima.


 

Zbog toga se iza Mejvedera često mogu videti momci koji su zaista ogromni. Neki od njih imaju i preko 150 kilograma, ali to je kod Flojda prednost i uslov da se dobije posao.

Interesantno je da većina telohranitelja ne putuje sa bokserom u istom avionu. On im plaća drugi let jer smatra da su oni preveliki za jedan manji avion.


Podsetimo, jedan od najboljih boksera svih vremena je nedavno izjavio da je spreman da se vrati u ring, ali za to traži vrtoglavu svotu novca.

BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati