HRVAT "BRUTALNO" KAŽNJEN: "Barakude" oslabljene na Srbiju, ako uopšte i dođu do "delfina"

Novosti online

27. 06. 2022. u 09:58

Hrvatska igra danas od 15.30 protiv Gruzije meč osmine finala Svetskog prvenstva u Mađarskoj i ako pobede izaći će na megdan Srbiji u četvrtfinalu.

ХРВАТ БРУТАЛНО КАЖЊЕН: Баракуде ослабљене на Србију, ако уопште и дођу до делфина

Foto: Tanjug/AP, N. Paraušić

A u te mečeve "barakude" će ući znatno oslabljene zbog, kako oni kažu, brutalne kazne za Rina Burića. 

Naime, iz FINA su Hrvatski vaterpolo savez obavestili da je njihov vaterpolista zbog "divljačkog poteza" kažnjen sa čak tri utakmice zabrane nastupa.

Kazna je određena na osnovu kasnijeg video pregleda, gde je utvrđeno da je Burić nakon dosuđenog prekršaja ispod vode šakom udario japanskog vaterpolistu u susretu sa Japanom u 3. kolu Svetskog prvenstva. I Tucak na pouzdanog vaterpolistu ne može računati protiv Gruzije, ali ono što ga još više boli ni u eventualnom sudaru sa Srbijom.

- Raspoloženje u hrvatskim redovima je, čemu skrivanje, pomućeno sinoćnom vesti o drakonskoj kazni Fine našem reprezentativcu Rinu Buriću. Hrvatski vaterpolski savez će se žaliti na tu odluku, te je to sada na višim strukturama - piše na stranicama Saveza.

Oglasio se i selektor Ivica Tucak koji nije zadovoljan, ali šta je tu je, danas im je na meniju Gruzija, a ako prođu i dođu do Srbije, onda ih sa igračem manje očekuje pakao i nadamo se poraz.

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)