MEDITERANSKE IGRE: Mikec večeras nosi zastavu Srbije na otvaranju, vaterpolisti već napravili lepu uvertiru

Novosti online

25. 06. 2022. u 17:05 >> 17:05

PRVOG takmičarskog dana na 19. Mediteranskim igrama u Oranu muška vaterpolo reprezentacija savladala je Sloveniju sa 22:6.

МЕДИТЕРАНСКЕ ИГРЕ: Микец вечерас носи заставу Србије на отварању, ватерполисти већ направили лепу увертиру

FOTO: OKS

- Prvu utakmicu na svakom turniru je važno dobiti. Ovo je bila rutinska pobeda. Početak nije bio onako kako smo ga zamišljali, a posle je utakmica dobila neki normalan tok, onako kako smo očekivali. Okrećemo se već daljim duelima koje imamo u grupi. Ceo program u grupi nam je u prepodnevnom terminu, pa zbog toga momci neće ići na ceremoniju otvaranja, već ćemo imati trening kako bismo se spremili za sutrašnju utakmicu - izjavio je selektor našeg tima Uroš Stevanović.


Svečana ceremonija otvaranja Mediteranskih igara na programu je večeras u 22 časa, a zastavu Srbije nosiće strelac Damir Mikec.

- Kada sam primio poziv iz Olimpijskog komiteta, u trenutku sam doživeo osećaj miline i to je neki vid nagrade za moj minuli rad. Ubeđen sam da cu večeras biti preplavljen raznim emocijama. Peti put učestvujem na Mediteranskim igrama, sa svih do sada sam se vraćao sa medaljom i ne želim da taj niz prekinem. Čin da nosim zastavu mi je još veća motivacija - izjavio je Mikec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠOJGU: Municija s uranijumom narušiće zdravlje ukrajinskih vojnika, kao na KiM 1999. godine