RUKOMETAŠI ŽELE MEDALJU NA MEDITERANSKIM IGRAMA: "Orlovi" otputovali u alžirski Oran, a prvi rival u ponedeljak Slovenija

S. K.

24. 06. 2022. u 12:28

RUKOMETAŠI su gladni medalja i sve će učiniti da se domognu pobedničkog postolja na Mediteranskim igrama, koje sutra počinju u Oranu. "Orlovi" su otputovali u Alžir bez Nemanje Ratkovića, koji je pozitivan na korona virus. U Beogradu je ostao i njegov cimer Miloš Grozdanić, koji mora u petodnevni karantin.

РУКОМЕТАШИ ЖЕЛЕ МЕДАЉУ НА МЕДИТЕРАНСКИМ ИГРАМА: Орлови отпутовали у алжирски Оран, а први ривал у понедељак Словенија

FOTO: Rukometni savez Srbije

Srbi startuju u ponedeljak protiv Slovenije. U grupi A još igraju sa Egiptom (28. jun), Italijom (30. jun) i Tunisom (2. jula). U grupi B su: Španija, Turska, Severna Makedonija, Grčka i Alžir. Prve dve ekipe izboriće polufinale, 4. jula, a finale i meč za bronzu su 6. jula.

Boje naše zemlje braniće: Milan Bomaštar, Vukašin Vorkapić, Milan Milić, Uroš Borzaš, Todor Jandrić, Uroš Kojadinović, Uroš Pavlović, Milan Golubović, Veljko Popović, Marko Vignjević, Mladen Šotić, Stefan Petrić, Ivan Popović, Marko Milosavljević, Andrej Trnavac.

- Na priprema je bilo dobrih, ali i loših stvari. Ipak, nadam se da ćemo u ponedeljak biti spremni za startni duel sa Slovenijom i da ćemo da pobedimo. Posle EP i situacije sa koronom bilo je dosta snage da sve prevaziđemo i pružimo maksimum. Nadam se da ćemo u Alžiru biti u što boljoj formi kako bismo ostvarili željeni rezultat - istakao je za sajt RSS kapiten Mladen Šotić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna