ALEKSANDAR ILIĆ SE BORI ZA TITULU: "DŽokerov" protivnik u debiju u poluteškoj kategoriji biće bivši bodibilder i rvač

Novosti online

22. 06. 2022. u 23:00

ZANIMLJIV sukob stilova očekuje nas u češkoj MMA organizacija "Oktagon", gde će se naš Aleksandar "DŽoker" Ilić (13-4) boriti protiv Karlosa Vemole.

АЛЕКСАНДАР ИЛИЋ СЕ БОРИ ЗА ТИТУЛУ: Џокеров противник у дебију у полутешкој категорији биће бивши бодибилдер и рвач

Foto: Instagram/Printskrin

Nakon što je napustio "KSV" dugo se čekao odgovor na pitanje gde će Ilić nastaviti karijeru, a sada je to postalo poznato.


DŽoker je promenio i kategoriju, pa će sledeću borbu odraditi u poluteškoj. Nije poznato  li se radi samo o "izletu" u kategoriju više, ili je naš borac trajno promenio težinsku klasu.

Ilić će 23. jula odraditi svoj debi u češkoj MMA organizaciji i to u borbi za titulu protiv Karlosa Vemole koji ima skor 32-6, u nizu je od pet pobeda, a karijeru je započeo još 2008. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)Zanimljiva borba očekuje ljubitelje ovog sporta, s obzirom na to da se radi o dva potpuno različita borca. Ilić važi za odličnog "stend ap" borca, ali nije neko ko se dobro snalazi u parteru.  Sa druge strane, njegov protivnik je bivši rvač i bodibilder, koji ne voli toliko da boksuje, koliko da svoje protivnike završava polugama.

BONUS VIDEO: Sudija usred ringa uspavao borca
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)