NEOČEKIVANO MUČENJE SA KOREJOM: Opomena za buduće mečeve

S. K.

17. 06. 2022. u 19:10

NISU blistale, ali su upisale četvrti trijumf u Ligi nacija. Umesto lagane pobede, odbojkašice su se neočekivano mučile sa Korejkama, koje u prvih šest mečeva nisu osvojile ni bod. Srećom, ostvarena je maksimalna pobeda od 3:0. Devojke su na turniru grupe 3 u Braziliji kasno sinoć igrale sa Turskom, a u nedelju (15.00) sastaju se sa Brazilom.

НЕОЧЕКИВАНО МУЧЕЊЕ СА КОРЕЈОМ: Опомена за будуће мечеве

FOTO: FIVB

Ono po čemu će se pamtiti duel sa autsajderom je prvi set, koji su naše dobile posle 47 minuta igre i iskorišćene desete set lopte - 40:38.


- Neočekivano teška utakmica. Zbog nekih naših glupih grešaka ušle smo u egal rezultat, u svakom setu. Važno je da smo dobile sa 3:0 i da smo pored poteškoća dobro odigrale završnice setova. Ovo je i dobra opomena pred duele koji nas očekuju - ističe za sajt OSS kapiten Ana Bjelica.

Bjanka Buša podvlači da je ostvarena važna pobeda:

- Koreja je još jednom pokazala da je neugodan rival. Bitno je da smo slavile sa 3:0, a i pokazale smo neku snagu. Prvi set je zaista bio neverovatan i važno je da smo ga dobile. Ekipa se još uigrava, tako da očekujem naše bolje partije iz utakmice u utakmicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024