MEDITERANSKE IGRE: Poznato ko će nositi zastavu Srbije

Novosti online

16. 06. 2022. u 21:16

STELAC Damir Mikec nosiće zastavu Srbije na svečanom otvaranju Mediteranskih igara u alžirskom Oranu.

МЕДИТЕРАНСКЕ ИГРЕ: Познато ко ће носити заставу Србије

FOTO: OKS

Mikec je izrazio zahvalnost što mu je ukazana čast da nosi zastavu naše zemlje na Mediteranskim igrama. On je osvojio srebrnu medalju prošle godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.


- Počastvovan sam što ću imati prilike da nosim zastavu naše zemlje na ceremoniji otvaranja Mediteranskih igara u Alžiru. Smatram da je to jedno od najvećih priznanja koje svaki sportista može da doživi i ja ću se truditi da dostojno i dostojanstveno pronesem zastavu Srbije na stadionu u Oranu. Što se tiče samog takmičenja, u Oran odlazim sa najvišim očekivanjima obzirom na sportsku formu koju pokazujem iz takmičenja u takmičenje, a siguran sam da su i moje ostale kolege veoma raspoložene i motivisane da ostvare vrhunske rezultate i dobre plasmane za našu zemlju. Navijajte za nas i verujte u nas - rekao je Mikec, preneo je Olimpijski komitet Srbije.

Mediteranske igre biće održane od 25. juna do petog jula.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu