KONOR MEKGREGOR SE VRAĆA: "Moja priča tek sada počinje"

Novosti online

30. 05. 2022. u 18:55

IRSKI MMA borac, Konor Mekgregor izjavio je da se usekoro planira vratiti u ring nakon povrede, te da se kraju njegove karijere ni ne nazire kraj.

КОНОР МЕКГРЕГОР СЕ ВРАЋА: Моја прича тек сада почиње

foto: EPA

Mekgregor je ostvario ono o čemu sanjaju svi u svetu MMA sporta. Malo ko bi odbio borbu protiv njega, a to smo videli u prethodnih nekoliko meseci kada su ga nakon pobeda prozivali redom: Čarls Oliviera, Majkl Čendler i drugi, a borba protiv Nejta Dijaza se sve češće pominje. Iako nije pobedio u oktagonu više od dve godine, svi i dalje žele njega, jer njegovo ime donosi ubedljivo najveću gledanost, a samim tim i zaradu.

Irac se trenutno oporavlja od povrede koju je zadobio u borbi protiv Dastina Poarjea na UFC 264, kada je slomio nogu.

- Telo mi je dobro. Nakon ovoga treniraćemo malo po malo, a uskoro bi trebalo da ponovo mogu da udaram nogom. Imam još jedan pregled za nekoliko dana, nakon čega ću verovatno opet moći koristiti tu nogu. Čim to uspem, vraćam se. Treninzi boksa i snage idu dobro - rekao je Mekgregor za "Skaj sport".

Intervju nije prošao bez pitanja o boksu, na šta je borac odgovorio: ''Boks je moja prva ljubav među borilačkim sportovima. Međutim, moj povratak će biti u MMA. Ta priča je daleko od završenog, ustvari tek počinje. To je mesto na koje se želim vratiti - zaključio je popularni "Ozloglašeni".


BONUS VIDEO: Navijači Liverpula pred final Lige šampiona
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest