BAKSUZ: Trenutak kada se Aleksandar Rakić povredio (VIDEO)

Novosti online

15. 05. 2022. u 11:34

Srpski MMA borac Aleksandar Rakić doživeo je tešku povredu kolena tokom borbe sa Janom Blahovičem.

БАКСУЗ: Тренутак када се Александар Ракић повредио (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Rakić je pun samopouzdanja ušao u meč, ali je posle sjajnog starta bio prinuđen da preda isti zbog "propadanja" kolena!

Prema snimku koji se pojavio, Rakić je težište prebacio na tzv. zadnju nogu, kada je u kolenu nešto "puklo" i on je pao na pod od bolova i svima je bilo jasno da se spektakl neće nastaviti.

Pobeda je Aleksandru Rakiću donosila okršaj za pojas poluteške kategorije, čime bi imao šansu da postane prvi Srbin UFC šampion.

- Povredio se... tako je kako je. Ne mogu da dočekam da ponovo uđem u oktagon sa ovako dobrim osećajem i nadam se da će mi UFC dati novu šansu da osvojim šampionski pojas - rekao je kratko Blahovič.

Poljak je imao mnogo lou kikova, što je prouzrokovalo povredu Srbina:

- To je naše tajno oružje. Često smo to vežbali tokom trening kampa i primetio sam da je Rakić sve više usporavao kako je vreme odmicalo - otkrio je pobednik ovog meča.

Oglasio se posle meča i srpski borac, koji se nada da će iz ove povrede izaći još jači.

- Velika borba je bila večeras u oktagonu, ali nažalost nije se završila kako smo Jan, ja i navijači očekivali. Ista povreda koju sam doživeo u kampu pre tri nedelje vratila se opet. Osetio sam da sam dobio obe runde, prvu tesno, druga ja sigurno bila moja. Dobro sam otvorio i treću pre nego mi je koleno propalo. Znajući činjenicu da mi je kardio priprema bila van svih konkurencija (otkucaji srca 36 u snu), počeo bih da ga razbijam od treće runde, ali šta je, tu je. Čestitam Janu i želim mu sve najbolje. Saniraću ovu povredu i vratiću se jači nego što sam ikada bio. Ovo je nezavršena borba između Jana i mene o nadam se da će nam UFC pružiti revanš", rekao je Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)