DRŽAVA ULAŽE U SPORT I MLADE: Udovičić - "Zajedno gradimo lepšu sadašnjost i temelje za nove generacije

Novosti online

05. 05. 2022. u 14:56

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić potpisao je danas ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava o realizaciji projekata u okviru javnih konkursa za podršku jedinicama lokalnih samouprava za programe, odnosno projekte u oblasti sporta kroz izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata, kao i za programe, odnosno projekte u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

ДРЖАВА УЛАЖЕ У СПОРТ И МЛАДЕ: Удовичић - Заједно градимо лепшу садашњост и темеље за нове генерације

FOTO: Tanjug/Rade Prelić

- U prethodnom periodu, Vlada Republike Srbije i Ministarstvo omladine i sporta svojim radom potvrdili su jasnu opredeljenost države da se ulaže u ono što je najvrednije – u sport i mlade - naveo je Udovičić.

- Jedinice lokalnih samopurava su nam ključni partneri u ostvarivanju prioritetnih ciljeva, a to su kontinuiran rad na stvaranju uslova za kvalitetniji život mladih u Srbiji, kao i ravnomeran razvoj sportske infrastrukture u svim delovima naše zemlje.

- Svima nama je u interesu da stvorimo generacije mladih koji su zadovoljni i ostvareni na ličnom, društvenom i profesionalnom planu i da stvorimo najbolju bazu gde svoje prve korake prave budući veliki šampioni srpskog sporta - istakao je Udovičić.

Izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih sportskih objekata, kao i podrškom našim mladima u težnji da svakodnevno napreduju u državi koja im za to stvara uslove, zajedno gradimo lepšu sadašnjost i temelje za nove generacije koje će za najbolje primere imati ljude iz svog najbližeg okruženja

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRAVA ROMANTIKA Kako se Joksimovići provode u Kataru: Objavili očaravajuću fotku - Negde u pustinji