KLEMENTINA ŠOKIRALA POLICAJCE! Devojka koja je šutirala u glavu preminulog hrvatskog rukometaša smejala se prilikom saslušanja

Novosti online

14. 04. 2022. u 18:04

PONAŠANjE Klementine Levkovske, 19-godišnje devojke koja je bila povod brutalnog premlaćivanja hrvatskog rukometaša Denisa Tota ispred skopskog kluba "Privilege", u policijskoj stanici iznenadilo je i policajce.

КЛЕМЕНТИНА ШОКИРАЛА ПОЛИЦАЈЦЕ! Девојка која је шутирала у главу преминулог хрватског рукометаша смејала се приликом саслушања

FOTO: Fejsbuk/Printskrin

- Samo se smejala, kao da smo je priveli zbog krađe litra mastike u prodavnici, a ne za nasilnu smrt - prepričao je za Jutarnji list izvor upoznat s tokom istrage ubistva hrvatskog igrača.

Oliver Spasovski, makedonski ministar unutrašnjih poslova koji je ranije s indignacijom odbacio spekulacije da istraga tapka u mestu jer se štiti neko moćan, ponovio je to i u sredu u gledanoj emisiji "Analiza" na TV24 koju vodi novinarka Biljana Sekulovska. 

- Policija je ovaj slučaj rešila u 24 sata, a u sredu oko 2 sata, nakon višesatne potrage, u skopskoj opštini Aerodrom uhapsili smo prvoosumnjičenog, priveli ga u policijsku stanicu i potom predali u istražni zatvor jer mu je određeno 30 dana pritvora - rekao je Spasovski.

Spasovski je potvrdio da su se Tot i Klementina poznavali od ranije.

- Mi smo na temelju snimka rekonstruisali ceo događaj, a prema izjavama osoba koje su bile tamo, radi se o nekom ličnom odnosu između stradalog i devojke - rekao je ministar.

Klementina Levkovska, navode izvori Jutarnjeg lista, već sa 14 godina je bila na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi, a o njoj su računa vodile socijalne službe. Još dok je bila maloletna bežala je od kuće i konzumirala narkotike, a socijalni radnici su se bavili njenim slučajem zbog zanemarivanja deteta koje ima godinu i po dana.

BONUS VIDEO - Neobična soba na mundijalskom stadionu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a