IZ RATA PRAVO U RING! Poznat datum revanša Usika i DŽošue

Novosti online

09. 04. 2022. u 19:17

NAPOKON se zna datum drugog boks duela Oleksandra Usika i Entonija Džošue za četiri svetske titule. Meč je prvobitno bio planiran da se održi početkom ove godine, ali je otkazan zbog rata u Ukrajini.

ИЗ РАТА ПРАВО У РИНГ! Познат датум реванша Усика и Џошуе

Foto: AP

Usik se krajem februara vratio u domovinu kako bi pomogao svom narodu, pa su pregovori oko drugog meča sa britanskim šampionom bili pauzirani. Sada je konačno poznat termin njihovog dvoboja koji su ljubitelji boksa sa nestrpljenjem čekali.


Prema saznanjima ESPN-ovog Majka Kopingera, koji je inače jedan od najrelevantnijih bokserskih reportera, dvojica teškaša će se "obračunati" 23. jula, a meč će se navjerojatnije održati u Saudijskoj Arabiji. Džošua je već nastupao u toj državi, a i tada se radilo o revanšu, protiv Endija Ruiza.

Podsetimo, ukrajinski bokser je oduševio svet kada je u septembru prošle godine pobedio popularnog „Ej-Džeja“-a i oduzeo mu VBA (Super), IBF, VBO i IBO pojaseve u "kraljevskoj" kategoriji.


Pogledajte kako je to izgledalo:


Hoće li Entoni ponovno biti uspešan u revanšu, saznaće se na leto. Oleksandar je vrlo podstaknut da pošalje motivacionu poruku svojim sunarodnicima, ali i Džošui je cilj da povrati titule.

BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA KAŽU PROGNOZE? Evo koliko će Srbija osvojiti medalja na Olimpijskim igrama